Työvoima.fi oli kilpailutehtävän kohteena Taitaja 2023 -kisassa Espoon Tapiolan Honkahallissa 10.5.2023. Mutta mikä on Taitaja? Ja mikä kilpailutehtävä ja kilpailu?

”Taitaja on vuosittain järjestettävä ammattitaidon suomenmestaruuskilpailu, joka toimii ammatillisen koulutuksen näyteikkunana. Ensimmäinen Taitaja-kilpailu on järjestetty vuonna 1988. Taitaja-kilpailussa ammattiin opiskelevat nuoret kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa.”, näin kerrotaan Taitaja 2023 -sivustolla.

Työvoima.fi Taitaja 2023 -asiakaspalvelun kilpailutehtävän kohteena

Työvoima.fi oli mukana Asiakaspalvelu ja myynti -kilpailuosion finaalissa. WOW! 8 nuorta eri kilpailijaa ympäri Suomen ammattikouluista loivat ensin esittelymateriaalia Työvoima.fi:stä. Toisessa osiossa oli tavoitteena kertoa Työvoima.fi:stä ohi kulkeville opiskelijoille, opettajille, yrityksille ja kaikille mahdollisille ihmisille. Yhtenä tavoitteena oli saada ohikulkijat sekä etsimään työntekijöitä että luomaan työnhaun profiileja.

Uskomattoman hyviä kilpailijoita! Kilpailijat saivat erittäin vähän aikaa valmistella materiaalia, jonka avulla he esittelisivät Työvoima.fi:tä. Sen jälkeen olikin itse asiakaspalvelu -osion vuoro. Ideana oli jakaa tietoa Työvoima.fi kohdennetusti asiakkaalle ja asiakkaan tarpeisiin vastaten. Lisäksi annettiin mahdollisuus luoda työnhaun profiili. Yritysten edustajille kilpailijat kertoivat mahdollisuudesta selata työnhakijoita heidän osaamisensa perusteella.

Honkahallissa jaettiinkin paljon vinkkejä Työvoima.fi:stä, kerrottiin Työvoima.fin arvoista ja mikä se oikein on. Ihmiset loivat työnhaun profiileita ja myös paikan päällä etsittiin työntekijöitä. Kilpailutehtävän tavoitteet täyttyivät monella täysin. Nämä nuoret kilpailijat ovat huippuja!

Kilpailu oli todella kovatasoinen. Jokaisella opiskelijalla oli paljon monenlaisia vahvuuksia. Kilpailussa mukana olevat opiskelijoiden valmentajat tukivat ja tsemppasivat opiskelijoita hienosti monen päivän ajan.

Työnantajat, entäpä jos ottaisitte heistä teille työntekijät?

Onnittelut voittajille!

Palkinnot jaettiin voittajille seuraavana päivänä. Kolmen päivän kisa oli takana. Tunnelmat olivat jännittyneet, väsyneet ja odottavat. Taitaja 2023 -kilpailu oli päättymässä.

Voittajat!
Taitaja 2023, Asiakaspalvelu ja myynti -osion voittajakolmikko: vasemmalta katsoen 2. sija Janette Vesikko, 1. sija Taisiya Pozdniakova ja 3. sija Olivia Hietanen.

Ensimmäisen palkinnon pokkasi Taisiya Pozdniakova Ammattiopisto Samiedusta, suuret onnittelut! Toiseksi tuli Janette Vesikko Business College Helsingistä. Kolmannen palkinnon sai Olivia Hietanen OSAOsta. Loistotyötä!

Jokainen kilpailija sai Jobinnolta palkinnoksi ikioman konsultin Taitoa Työnhakuun -palveluun. Palvelun tavoitteena on auttaa työnhakijoita – saada työnhakijan CV, työhakemus ja LinkedIn kuntoon.

Onnea kaikille kilpailijoille, teitte huimat suoritukset! Suuret onnittelut voittajille!

Kategoriat: Postaus

Tarja Miettinen

Työskennellessäni yli 20 vuotta pk-yritysten johtotehtävissä ja sarjayrittäjänä, ovat rekrytointi ja työhyvinvointi nousseet lähelle sydäntäni. Tärkeästä perheemme jäsenestä Pate -kissasta on myös muodostunut yrityksemme Jobinnon tärkeä jäsen. Toimistokissaa saa käydä silittämässä ja sylittelemässä. Työhyvinvointia kerrakseen!