Meistä

Mikä on Työvoima.fi?

Työvoima.fi uudistaa rekrytoinnin. Meillä työnantaja ja työntekijä kohtaavat toisensa, ilman välikäsiä. Työntekijät luovat oman työnhaun profiilin, jossa näkyy vain osaaminen ei nimi, ikä tai sukupuoli. Yksi hakemus tavoittaa monta työnantajaa. Työnantajat valitsevat itselleen sopivimmat osaajat ja ovat heihin suoraan yhteydessä. Näin työ löytää oikean tekijän. Helppoa, tasa-arvoista ja luotettavaa. Sellainen on Työvoima.fi.

Miksi Työvoima.fi?

Työvoima.fi:n sydämessä on tasa-arvo, helppous ja luotettavuus.

Tasa-arvo

Työvoima.fi tuo tasa-arvoa rekrytointiin. Meillä töitä haetaan osaaminen edellä. Tästä hyötyy sekä työnhakija että työnantaja: Työnhakija saa mahdollisuuden löytää töitä iästä, sukupuolesta tai kansallisuudesta riippumatta. Työnantaja taas löytää varmasti parhaan osaajan.

Helppo 

Työvoima.fi on yksinkertaisesti helppo. Se on helppokäyttöinen, nopea ja kaikkien ulottuvilla – missä ja milloin vain.

Meillä työ tulee osaajan luo – ilman välikäsiä. Työnhakija ja yritys on suorassa kontaktissa keskenään. Työnhaku ei ole enää vaivalloista ja aikaa vievää, kun yksi hakemus riittää tavoittamaan lukuisia työnantajia. Yritys taas säästyy pitkiltä ja kalliilta rekrytointiprosesseilta ja pystyy siten keskittymään ydinliiketoimintaansa. Win-win kaikille!

Luotettava 

Meillä tietosi ovat turvassa. Työnhakijat tunnistautuvat palveluumme omilla pankkitunnuksillaan. Näin varmistamme hakijoiden aitouden. Tietoturvan hallinta pohjautuu ISO/IEC 27001 parhaisiin käytäntöihin. Käytössämme on ssl-salattu yhteys. Suomessa sijaitseva palvelinsali täyttää viestintäviraston määrittelemät teletilojen turvallisuutta koskevat vaatimukset (viestintävirasto 54 A/2012M:n määritys “Tärkeä tila”).

Tyovoima.fi on suomalaisen henkilöstöpalveluyritys Jobinno Oy:n kehittämä, tuottama ja omistama rekrytointipalvelu. Lisätietoja Jobinnosta löydät www.jobinno.fi. Yhteystiedot Jobinno Oy:lle: käyntiosoite Hiomotie 32, 00380 Helsinki, y-tunnus: 2889773-7.

Suurella sydämellä Työvoima.fi