Työntekijöiden etsiminen

  1. Selaa työnhakijoita täällä: https://tyovoima.fi/wp/tyonantaja-formi/index.php
  2. Valitse maakunta, josta tekijää haet (pakollinen). Voit valita vain yhden maakunnan kerrallaan. Tai voit tehdä helposti useamman eri haun. Mikäli tekijän asuinmaakunnalla ei ole väliä, kannattaa tehdä useita hakuja eri maakunnilla, valita alueeksi “Koko Suomi” tai valita alueeksi “Koko Suomi ja ulkomaat”.
  3. Valitse ala, josta tekijää haet (pakollinen). Voit valita vain yhden alan kerrallaan. Tarpeen tullen voit kuitenkin tehdä helposti useamman eri haun.
  4. Valitse alaan liittyvä tekijän rooli (vapaaehtoinen).
  5. Kirjoita itsellesi ylös työnhakijan lomakkeella näkyvä id-numero.

Huom! Eikö hakuasi vastaavia työntekijöitä tällä kertaa löytynyt? Lataa HAKUVAHTI!

Voit luoda hakuvahdin antamalla sähköpostiosoitteesi. Valitse ensin maakunta ja ala, tarvittaessa myös roolit. Syötä sitten sähköpostiosoitteesi tyhjään kenttään. Hakuvahti tarkkailee uusia ilmoituksia ja jos uusi työnhakija osuu yllä oleviin kriteereihin, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Tilatessasi hakuvahdin saat sähköpostiisi linkin millä voit poistaa hakuvahdin.

Löysitkö työntekijän tai -tekijät?

Ota meihin yhteys: info@jobinno.fi.

Ennen työnhakijan yhteydenottoa, teemme työnantaja-asiakkaamme kanssa rekrytointitoimeksiantosopimuksen, jossa varmistamme työnantajan toiveet haettavan työntekijän suhteen. Näin pystymme varmistamaan hakijan mielenkiinnon haettavaan paikkaan.

Hintamme 499 eur (sis. Alv 24%) pitää sisällään haastattelun analyysin sekä työnhakijan toimittamat tiedot (CV, mahdollinen hakemus tms.). Hinta laskutetaan vasta, kun teet työsopimuksen työnhakijan kanssa

Edullista rekrytointia! Ota siis meihin yhteys info@jobinno.fi. Näin myös pystymme varmistamaan työnhakijan motivaation, persoonan ja osaamistason työpaikkahakua kohtaan.

Hinnasto

1 työntekijän rekrytointisopimus 499 eur (sis. Alv 24%).

Takaisin