Selaa työnhakijoita ilmaiseksi

Haussa uusi työntekijä? Rekrytointi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Palvelustamme löydät itsellesi parhaat osaajat heti, ilman monimutkaista rekrytointiprosessia. Osaajat ympäri Suomen odottavat yhteydenottoasi. Työvoima.fi on suorin tie rekrytointiin.

Miten edetä?

Vain kolme askelta uuteen osaajaan

  1. Selaa työnhakijoita – ilmaiseksi!
  2. Valitse parhaat osaajat yrityksellesi – helposti ja nopeasti!
  3. Osta osuvimmat profiilit – edullisesti ja turvallisesti!

Nopea ja edullinen

Työnhakijoiden profiilien selaaminen on ilmaista ja palvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri kaikilla älylaitteillasi. Selausvaiheessa näet hakijasta sen kaikkein tärkeimmän: ydinosaamisen. Löydettyäsi sopivimmat osaajat voit ostaa heidän yksityiskohtaisemmat profiili- ja yhteystietonsa käyttöösi edullisesti. Tämän jälkeen voit olla hakijoihin yhteydessä suoraan, ilman välikäsiä.

Luotettava ja turvallinen

Työnhakijat tunnistautuvat palveluumme omilla pankkitunnuksillaan. Näin varmistamme hakijoiden aitouden. Voit hoitaa rekrytoinnit itse ja tilata sinulle sopivimmat profiilit. Tai Jobinno voi hoitaa rekrytoinnin kokonaisvaltaisesti puolestasi. valita joko tilaamalla yhden tai useamman työnhaun profiilin tiedot tai Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva tapa edetä rekrytoinneissa!

Työvoima.fi – vain kolme askelta ja työ löytää osaajan