Haussa uusi työ?

Työvoima.fi:ssä yritykset etsivät työnhakijoita ilmaiseksi. Työnhakijat luovat osaamiseensa perustuvan työnhaun profiilin.

Tiesitkö, että moni yritys hakee työntekijöitä piilossa? Toisin sanottuna, työpaikkaa ei avata julkiseksi minnekään. Työvoima.fi on ratkaisu sekä yrityksille heidän etsiessään työntekijöitä, että sinulle, työnhakija, kun etsit töitä.

Meillä yksi hakemus riittää tavoittamaan monta työnantajaa. Profiili on helppo ja nopea täyttää, ja tietenkin täysin ilmainen. Luotuasi profiilin voit jäädä odottamaan työnantajan yhteydenottoa. Työnantajat ovat suoraan yhteydessä työnhakijoihin – ilman välikäsiä.

Vain kolme askelta uuteen työpaikkaan

Miten edetä? Miten työnantaja tavoittaa minut?

  1. Tunnistaudu
  2. Luo profiili ja tallenna
  3. Odota yrityksen yhteydenottoa

Ja se on siinä! Kannattaa myös ylläpitää työnhaun profiilia. Se onnistuu helposti kirjautumalla pankkitunnuksilla.

Helppo ja mutkaton

Palvelu on työnhakijalle ilmainen. Voit käyttää sovellusta kaikilla älylaitteillasi vuorokauden ympäri. Turvallisuuden vuoksi luodaksesi työnhaun profiilin, palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla. Helppoa ja mutkatonta työnhakua milloin vain ja missä vain.

Turvallinen ja luotettava

Sovelluksen käyttö on työnhakijalle täysin turvallista. Kirjautuminen palveluun tapahtuu pankkitunnuksilla ja tietojen tallennus on suojattu SSL-suojauksella.

Tasa-arvoisesti osaaminen edellä

Työvoima.fissä hakuprosessi on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa pysyt täysin anonyyminä. Tämä on sinun hetkesi hurmata potentiaaliset työnantajat ja tuoda osaamisesi esille! Tässä vaiheessa yritykset eivät näe henkilö- ja yhteystietojasi ja CV:täsi. Näin varmistamme, että työnhaku on kaikille tasa-arvoista ja puolueetonta. Työnhakijan ikä, sukupuoli tai kansallisuus eivät vaikuta valintoihin. Vain osaaminen ja profiiliteksti ratkaisevat. Meille on tärkeää, että työ löytää sopivan osaajan.

Kun työnantaja kiinnostuu sinusta, alkaa työnhakuprosessin toinen vaihe. Profiilisi on anonyymi kunnes yritys valitsee sinut portaalista. Yrityksen ostaessa profiilitietosi, yritys saa käyttöönsä myös henkilö- ja yhteystietosi sekä CV:si. Tiedot toimitetaan yritykselle sähköpostitse. Näin yritys voi olla suoraan yhteydessä sinuun.

Työvoima.fi – vain kolme askelta ja työ löytää osaajan