Tervetuloa muokkaamaan omaa profiilia!

Huom! Pääset muokkaamaan omaa profiilia vasta rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen palveluun tapahtuu työnhakijalomakkeella.

Lomakkeeseen täytettävät omat henkilötiedot ja CV eivät näy työnantajille ennen kuin he ostavat tietosi. Työantajat selaavat anonyymeja työnhakuprofiileja; tämä on sinun hetkesi hurmata potentiaaliset työnantajat ja tuoda osaamisesi esille! 

VAIHEET:

1. Kirjautuminen palveluun

Tunnistautuminen: Palveluun kirjaudutaan omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Tällä tavalla todennamme hakijan henkilöllisyyden hakijaprofiilin muokkausta varten. Käytämme luotettavaa ja kotimaista OP:n tunnistautumispalvelua, jossa toimii kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnukset. Huom! Nämä tiedot pysyvät anonyymeina eivätkä näy työnantajille ennen kuin hän on ostanut tietosi. 

2. Profiilin muokkaaminen ja lähettäminen

Muokkaa lomake huolellisesti ja varmista ennen sen lähettämistä, että kaikki tietosi ovat oikein. Lähettämisen jälkeen voit muokata tietoja uudelleen milloin tahansa kirjautumalla palveluun uudelleen. Huomioithan myös, että lomake tulee täyttää kerralla loppuun. Mikäli keskeytät lomakkeen ja poistut sivulta, muokkaamasi profiili ei tallennu oikein. Voit myös halutessasi poistaa oman profiilin muokkauslomakkeella. Tällöin profiilisi ja tietosi poistuvat Työvoima.fi- sovelluksesta.